duminică, 16 decembrie 2018

Tipuri de incaltaminte

Sezonul următor se apropie si exista deja cateva dintre piesele de incaltaminte pe care le dorim in dressingul nostru  Temele și tendințele generale variaza insa ne ofera și o mai multă satisfacție instantanee, sub forma unor sugestii legate de cumpărături.

Fundele de satin de la Magda Butrym sunt prezente ca si accesorii pe majoritatea incaltamintei de dama pentru toamna-iarna 2018. Prima colecție de pantofi a designerului nu a reușit încă să fie prezenta in magazine, insa cu siguranta acestia vor fi extrem de populari. Și nu doar pentru îmbrăcămintea de party , așa cum se poate presupune. Iubitoarele de moda de pretutindeni poarta cele mai bune tocuri de glam pe timp de zi, facandu-le sa se simta deosebite intreaga zi.

Printul Leopard  a pătruns în multe prezentari de moda in anul 2018 și este posibil sa dețina sezonul. In multe cazuri printul leopard sau incaltamintea animalprint  cum este cunoscut de majoritatea, este prezentat foarte mult la pantofi. Incaltamintea cu model de animale s-a  extins, astfel au fost imprimate zebre la Tom Ford și Balenciaga și print de șarpe și crocodilul  la creatiile altor designeri..

Intoarcerea de la bocancii western are loc cu mult peste un an în urmă, înainte ca lor să li se dea unda  verde de debutul lui Raf Simons si Calvin Klein. Acum veți găsi  cizme de inspirație western (și toate au tendința de a fi mai subțiri în finisaje și mai puțin ascutite decât stilurile tradiționale) la Tibi, Altuzarra, Isabel Marant și multe altele. Deoarece este deja o tendință pentru vara anului 2018, sunt disponibile numeroase opțiuni actuale.

Maro este noul negru

Am văzut deja succesul  accesoriilor din bronz în cursul anului 2018, dar lucrurile vor avea în mod inevitabil o întorsătură mai întunecată pentru restul anului. Pantofii și cizmele din piele au fost favorizate de cei de la Chloé (întreaga colecție a fost un omagiu inchinat culorii maro) și Fendi. Deja am văzut toate culorile posibile în cultura vara, boho look , deci este o tendință în care puteți investi în deja.

Pantofii pentru sport - în special cei cu talpa groasa - raman in trend. Triple S de la Balenciaga și Archlight de la Louis Vuitton au stabilit deja starea de spirit pentru siluete de toate varstele și modele   cu insertii de culori diferite , dar veți găsi stiluri mai simple, cum ar fi Stella McCartney, pe podium și pentru sezonul următor.

comentarii

0 Responses to "Tipuri de incaltaminte"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...