sâmbătă, 8 decembrie 2018

Taxe de achitat atunci cand inchiriem o masina

Multe companii de automobile de închiriat au perioade de grație scurte, care vă permit să returnați mașina fără taxă dacă ați întârziat cu mai puțin de 30 de minute. Cu toate acestea, este posibil să fiți nevoit să plătiți o taxă integrală pentru elementele opționale, cum ar fi sistemele de navigație și opțiunile de acoperire a răspunderii. Dacă aveți mai mult de o jumătate de oră întârziere, apelați compania pentru a vedea dacă este mai ieftin să plătiți tarife târzii sau să vă prelungiți închirierea.

Costuri suplimentare pentru aeroport

 Dacă închiriați o mașină la aeroport, taxele pot crește considerabil rata de închiriere. Aceste taxe suplimentare se pot aplica chiar și atunci când companiile de rent-a-car vă transferă dela aeroport la locul de ridicare a masinii.

Taxele de combustibil

 Majoritatea companiilor vă solicită să inapoiati mașina de închiriat cu un rezervor plin. Dacă nu, veți fi taxat cu prețul companiei de închiriere pentru combustibil, care este practic mai scump decât dacă alimenta dvs. Companiile ar putea să vă ofere posibilitatea de a cumpăra în avans combustibil atunci când inchiriati  pentru prima oară mașina, astfel încât să puteți returna mașina fără a plăti o taxă suplimentară pentru a alimentare. Nu există, de obicei, nici o rambursare pentru combustibilul neutilizat.

Taxele pentru kilometrii

 Majoritatea companiilor de închirieri de mașini oferă acum kilometrii nelimitati. Se pot aplica plafoane zilnice de kilometraj pe baza tipului de vehicul pe care îl închiriați (de exemplu, pentru unele SUV-uri sau vehicule de înaltă performanță). Vă ajută să aflați cât de departe plănuiți să conduceți, astfel încât să puteți selecta compania care oferă cele mai favorabile conditii de kilometraj.

 Taxele de asistență la bord

Informati-va dacă asistența rutieră este inclusă în prețul mașinii dvs. de închiriere sau dacă compania  va percepe o taxă pentru aceasta. Dacă compania plătește pentru un plan de servicii rutiere, aflați exact ce va acoperi dacă aveți nevoie de ajutor - de exemplu, dacă aveți o anvelopă plană sau blocați cheile în mașină. Dacă sunteți membru al unui club cu motocicletă, puteți avea asistență rutieră gratuită sau low-cost prin intermediul calității de membru.

Taxele de drum-  înainte de a vă deplasa într-o călătorie rutieră, verificați dacă compania dvs. de închiriere vă permite să ieșiți din judetul sau zona geografică în care ați închiriat mașina. Întrebați cu privire la taxele de a renunța la taxele de drum.

Taxe de echipament

Dacă doriți să includeți articole suplimentare în mașina dvs. de închiriat - cum ar fi un sistem de navigație sau un scaun auto - va trebui să plătiți o taxă. Rezervați aceste elemente în avans. Disponibilitatea variază în funcție de locația închirierii.

 Taxe suplimentare pentru șofer

Doriți să dezactivați taxele de conducere? Unele companii plătesc o taxă pentru a adăuga un alt șofer - chiar și soțul / soția - la contractul dumneavoastră.

Blocarea cărților de credit Majoritatea companiilor de închiriere blocheaza o suma pe cardul de debit sau de credit pentru a se proteja de eventualele costuri care depășesc suma autorizată . Ei nu procesează suma blocată dacă nu reușiți să returnați mașina conform specificațiilor din contract.

comentarii

0 Responses to "Taxe de achitat atunci cand inchiriem o masina"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...