miercuri, 5 decembrie 2018

Stiluri de verighete si inele de logodna din aur

Inelele de nunta din aur si inele de logodna au fost pentru  cupluri,  alegerea cea mai importanta in ceea ce priveste   nunta de secole.

Cu o selecție atât de mare de inele de aur, realizate cu diferite karate de aur și culori, plus modele nelimitate, posibilitățile pentru stiluri din acest metal versatil și maleabil sunt nesfârșite. Pentru a afla ce tip de aur este materialul potrivit pentru inelul de nuntă, consultați informațiile utile de mai jos.

Aurul este cel mai popular metal din care se confectioneaza inelele de nunta si inelele de logodna.
Inelele de nuntă din aur nu au devenit disponibile pe scară largă decât după marea criza a aurului din mijlocul anilor 1800.
În Persia antică, inelele de aur de nuntă erau un simbol al fidelității.

Veți găsi avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de karate de aur, cel mai bun aur pentru inele de nuntă și stiluri unice precum inele de logodnă din aur roz.

Stiluri de verighete si inele de logodna din aur

Inele de nunta din aur de 18K: Inelele de nunta din aur alb de 18k si aur  alb si galben de 18k  sunt considerate  cele mai inalte nivele de karate de aur, care este cel mai bun pentruinelele de nunta. Inelele fabricate cu 22k și chiar 24k solide sunt mult prea moi pentru a se ridica la uzura zilnică, dar inele de aur de 18k se vor ridica cu siguranță la testul timpului.

Inele de nunta din aur de 14k: În ultimii 20 de ani, aurul alb de 14k a fost cel mai popular metal pentru inele de aur pentru bărbați și inelele de logodna pentru femei.

Inele de logodna si verighete din aur roz:
Inele delogodna din aur roz Grigor , o dată destul de rare, au crescut în popularitate recent din cauza unui interes crescut pentru inelele de nuntă în stil vintage. Nici un alt metal nu se potrivește cu strălucirea și frumusețea încântătoare a aurului roz, iar acest metal este perfect pentru inele de logodna unice si verighete în stil vintage.

Inele de logodna din aur galben: Deși aurul alb a fost cel mai important metal al verighetei timp de multe decenii, inelele de logodna din aur galben nu au ieșit niciodată în stil. Cu un aspect clasic de calitate, aurul galben este încă un metal preferat pentru  inelele de logodna.

Inele de logodnă din aur pentru bărbați: în timp ce metale noi precum tungsten, titan și oțel inoxidabil devin tot mai frecvente, aurul - și în special aurul alb de 14k - este încă unul dintre cele mai importante metale pentru verighetele pentru bărbați. Și, unul dintre stilurile din ce în ce mai populare pentru bărbați, care se preconizează că vor fi topuri pentru anii viitori, sunt verighetele pentru bărbați, din aur alb și diamante.

comentarii

0 Responses to "Stiluri de verighete si inele de logodna din aur "

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...