marți, 7 august 2012

Badea si Ciutacu in budigai

badea si ciutacu in budigai

Mircea Badea si Victor Ciutacu incearca sa spele rusinea de zilele trecute prin care au jignit-o pe judoka Alina Dumitru, participanta la Jocurile Olimpice de la Londra, luand-o la rost de ce nu a votat la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Lumea a sarit in ajutorul sportivei, cerandu-le celor doi sa-si ceara scuze de la tanara.

Cei doi oameni de televiziune vor face o poza imbracati doar in chiloti cu manecute, imaginea inramata fiind scoasa la licitatie. Banii stransi vor merge la Florica Lavric, o fosta campioana olimpica grav bolnava.

Pentru actiunea caritabila, cei doi au creat un grup de licitatie pe Facebook. Va fi declarata castigatoare o singura oferta, cea mai mare. Aceasta va fi dublata de aceeasi suma din partea lui Ciutacu si triplata de aceeasi suma din partea lui Badea. Poza cu cei doi la budigai o va vedea toata lumea, insa castigatorul va primi fotografia inramata, cu autografele celor doi, la o cina. Toti banii vor fi donati sportivei Florica Lavric, fost campioana olimpica, bolnava de cancer.

Asa ca , oamenii de bine si cu bani sa liciteze sa vedem daca vor dubla/tripla suma ?

comentarii

3 Responses to "Badea si Ciutacu in budigai"
Genul-Feminin spunea...
7 august 2012 la 11:21

De abia astept sa ii vad pe cei doi draguti in postura asta


bucuros spunea...
8 august 2012 la 23:50

doi maidanezi.. ce poti astepta mai mult de la ei.


Dan spunea...

16 iulie 2013 la 09:24

o sa le cam cada putin "guvernul" pentru ca vad cum sefii lor (fam. Voiculescu) e cam alergata


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...