sâmbătă, 11 august 2012

De ce mergeti la mare in Romania ?

Va intreb simplu : De ce mergeti la mare in Romania ? De ce nu mergeti afara ? De ce va place sa mergeti in acelasi loc la infinit ?

Ca tot romanul, am fost si eu pe litoralul romanesc si din pacate romanul nu se dezminte - preturi mari si servicii care lasa de dorit. In mod categoric, exista locuri si statiuni in alte tari foarte apropiate de  noi (Croatia,Grecia,Turcia,Bulgaria) care practica cam aceleasi preturi cu hotelurile lacome din Romania, dar unde esti tratat civilizat si e curatenie si chiar simti ca esti in concediu. In Romania pe litoral in plin sezon iti faci numai nervi. Greu de inteles de ce mai exista totusi asa un numar mare de romani care prefera litoralul romanesc altor locatii net superioare pentru aceiasi bani. Poate tine de obisnuinta, poate totusi, fara transport ies mai ieftin, dar eu zic ca merita macar incercat. Turismul romanesc trebuie sa primeasca o scuturatura zdravana si cei responsabili sa inteleaga ca nu poti trata turistul cu nesimtire cand acesta asteapta un an intreg concediul si aduna banii cu greu si doreste sa se simta bine.

comentarii

3 Responses to "De ce mergeti la mare in Romania ?"
Genul-Feminin spunea...
11 august 2012 la 08:34

Cred ca majoritatea dintre noi mergem la mare in Romania din obisnuinta si pentru ca , credem ca e mai ieftin


Anonim spunea...

11 august 2012 la 08:35

Mai e si bariera lingvistica si poate distanta mai lunga, desi de la Bucuresti pana la mare la noi e cam aceeasi distanta pana la primele statiuni bulgaresti


Diana spunea...

9 iulie 2013 la 17:28

ne place in tara...intre ai nostrii


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...