miercuri, 1 august 2012

Din toamna nimeni nu mai scapa de Timeline

Dupa cum se putea banui, trecerea tuturor conturilor de Facebook pe  formatul Timeline era doar o chestiune de timp iar incepand din aceasta toamna, conform celui mai recent anunt al Facebook, toti utilizatorii vor primi update-ul la noul format.

Celebra retea de socializare va trece treptat toate conturile pe noul format Timeline pe parcursul urmatoarelor doua luni pentru a asigura o experienta unitara in retea.

facebook-cover-photo-6

Desi Facebook a lansat Timeline inca din luna Decembrie 2011 pana acum doar anumitor utilizatori selectati aleatoriu le-au fst trecute conturile automat pe noul format, restul utilizatorilor Facebook optand ei insisi daca vor sa pastreze vechea interfata sau sa treaca pe Timeline.

facebook-timeline-cover-hack-lev-detrez

Facebook va acorda o perioada de 7 zile de previzualizare a Timeline, timp in care utilizatorul va avea ocazia sa-si editeze informatiile publicate anterior si a verifica setarile pe care doreste sa le faca, setari in functie de care vor fi vizibile datele despre istoricul sau pe Facebook celorlalti utilizatori ai retelei.

comentarii

0 Responses to "Din toamna nimeni nu mai scapa de Timeline"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...