luni, 13 august 2012

Va place berea rece ?


frigidere auto
Sunt convins, ca de foarte multe ori s-a intamplat sa mergeti intr-un weekend sau la o iesire in aer liber si sa nu aveti unde tine diferite alimente sau bauturi la rece. Atunci cand temperatura este prea mare, riscam ca alimentele sau bauturile ce le avem cu noi sa se altereze, nemaiputand fi comestibile.
De aceea este necesar sa luam in portbagajul masinii sau cu orice mijloc de transport un frigider auto, tocmai pentru a evita neplacerile mentionate mai sus.
Sa nu mai vorbesc ca este o solutie excelenta pentru excursii! Mai ales cand vrei sa economisesti niste bani si pleci cu mancarea la pachet. Super tare! In sezonul cald chiar e o problema cu asta. Sau cand mergi la pescuit cu baietii si vrei sa bei si tu o bere rece.
Pe piata au aparut mari producatori  de frigidere auto, lazi frigorifice, cutii termoelectrice cat si mini frigidere auto pentru autoturisme , autoutilitare, auto rulote, ambarcatiuni, barci sau vehicule de transport marfa , calatori cat si pentru segmentul de agricultura.
Frigiderul auto poate fi folosit atat pentru racire cat si pentru incalzire.Este util in timpul deplasarii cu autoturismul dar si pentru uz casnic.
Sunt facute sa nu aiba un consum prea mare. Sunt utile si pentru cei cu ambarcatiuni,
Cunosc persoane care au doi acumulatori pe barci si stau cu frigiderul pornit toata ziua in stationare si nu au nici un stres.
Eu am un frigider auto  Waeco de 3 ani . Sunt foarte multumit de el. L-am setat la 2 grade. Este o placere ca la 50 de grade la soare sa poti sa bei o bere rece. Un frigider consuma in jur de 50-55 w. La masinile mai noi exista o priza de putere; 120 w. Toate frigiderele auto (dedicate) functioneaza cu incarcarea de la bricheta cat si la 12/24/230V
Un frigider termoelectric bun poate raci  -30 C fata de temperatura mediului in care se afla.
Pe de alta parte , o lada frigorifica auto compresor va asigura pe un timp indelungat aceleasi conditii cu cele ale unui frigider casnic.
Astfel, pentru o lada frigorifica auto daca ne uitam la specificatiile tehnice, observam ca raportul  calitate/pret este foarte bun. 
Asa ca de  ce sa nu transformam intr-o  iesire placuta, o iesire iarba verde sau o calatorie mai lunga.

comentarii

5 Responses to "Va place berea rece ?"
Genul-Feminin spunea...
13 august 2012 la 22:38

ne place place place


Unknown spunea...
14 august 2012 la 04:58

Imi place berea foarte receeee!:D Apropo,frumos articol:*


Premiantul spunea...
14 august 2012 la 08:32

@Aniela Deby - mersi


Anonim spunea...

14 august 2012 la 08:35

am niste prieteni si asa imi fac in ciuda cu frigiderul ala


Marius spunea...

9 iulie 2013 la 17:32

rece rece rece


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...