marți, 14 august 2012

Voi ce mirosuri aveti ?

Ce mirosuri aveti atunci cand dati drumul la clima in propria masina ? Mirosuri de genul celor simtite dimineata intr-o cazarma de soldati ?
Ati fost vreodata curiosi sa vedeti cat de imbacsit e filtrul de polen atunci cand l-ati schimbat ?
Credeti ca acest lucru e suficient ? A disparut mirosul ? Eu zic ca nu.Nu ti s-a intamplat sa iei un prieten cu masina si sa dai drumul la AC si sa iti vina “in nas” un miros stiti voi de care si prietenul se uita ciudat la tine si gandeste ca “te-ai scapat” ?
Dar bacteriile care le inspiri  odata cu aerul ?
Ce faci ? dai fuga si cumperi 2 odorizante si 3 braduleti ? De igienizare AC ai auzit ?
Probabil ca stiti foarte bine sau a-ti patit sa va doara cap-ul dupa un drum cu clima pornita, sau ati dobandit afectiuni ale cailor respiratorii, sinuzita, etc sau ati patit intr-o zi cu canicula ca din gurile de ventilatie sa vina un miros foarte urat.
Tubulatura sistemului de climatizare este un adevarat paradis pentru bacterii, care se dezvolta si patrund in habitaclul masinii odata cu fluxul de aer al AC-ului putand provoca boli serioase, fiind si mai periculos pentru copii.
Aromele urât mirositoare, purtate de curenţi de aer, pot pătrunde de asemena si în stofele şi ţesăturile cu care este îmbrăcat interiorul maşinilor, în covoarele de pe podea sau pot fi produse chiar de materialele solide din interiorul maşinii.
La fel cum faceti igienizare in casa,cum schimbati lenjeria sau cum spalati covoarele si masina trebuie sa treaca prin acelasi procedeu de igienizare aer conditionat. Stam destul de multe ore in masina si inspiram aerul din ea.
Un procedeu de igienizare aer conditionat auto  elimina mirosurile din interiorul habitaclului cum ar fi mirosul de tutun pentru cei fumatori, mirosurile produse de resturi de alimente ratacite, de la umezeala si mizeria adusa pe incaltaminte si care se impregneaza in mocheta, tapiterie, plafon si alte mirosuri.
Reimprospateaza-ti interiorul masinii ! Transforma-l din nou intr-un mediu sanatos si comfortabil !

comentarii

6 Responses to "Voi ce mirosuri aveti ?"
Genul-Feminin spunea...
14 august 2012 la 08:31

am mirosul meu natural de ...


Anonim spunea...

14 august 2012 la 09:22

spune-ne si noua


Anonim spunea...

14 august 2012 la 22:02

asteptam


Genul-Feminin spunea...
15 august 2012 la 10:42

mirosul meu de diva sexy


Anonim spunea...

16 august 2012 la 10:33

se simte


Anonim spunea...

17 august 2012 la 10:36

nici pana azi nu trecu ?


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...