duminică, 12 august 2012

De ce sa cumperi piese auto online?

O sa incep cu o intrebare : dat fiind faptul ca sunteti utilizatori de internet, obisnuiti sa va faceti cumparaturile si online ?
Eu cumpar online. Pentru ca am vazut ca deseori e mult mai simplu si pretul e categoric mai mic. Sa nu uitam si ca livrarea se face acasa si ca nu trebuie sa mai pierd vremea umbland prin magazine. Cumpar online seara tarziu, in weekend si mai ales..cand sunt la servici :P. Si cumpar chiar si piese auto.
Cand vine vorba de masini si de reparatii auto multi se cam intreaba daca e mai bine sa cumperi dintr-un magazin de  piese auto online sau ar fi mai bine sa cumpari dintr-un magazin magazin.
Eu zic ca poti folosi cu incredere si magazinele online de piese auto.
Sunt site-uri cu piese auto care ofera toata gama de piese auto pentru toate masinile de toate marcile. Majoritatea site-urilor au un sistem usor de comanda si nu este nevoie sa alergi prin magazine dupa ce ai nevoie, consumand bani si timp pretios.
Cum am ajuns sa cumpar piese auto online ? In momentul cand am observat ca acelasi produs il pot comanda de pe internet la un pret mai mic.
Fiind o piata in plina dezvoltare, un unele cazuri vei economisi si 30% din pret.
Suntem in 2012, sunt o multime de magazine online de piese auto, concurenta e stransa si ca atare serviciile trebuie sa fie de calitate si preturile pe masura.
Mai e problema ca de multe ori nu stii ca faci alegerea potrivita .Dar site-urile serioase va ofera asistenta GRATUITA oferita de specialisti.
Totul e sa folositi magazine online profesioniste care nu isi permit sa isi strice reputatia pentru o suma oarecare.
Daca vezi ca un site furnizeaza o gama restransa de piese auto si pentru o gama mica de marci de masini ..atunci fugi de ei.
La cei de aici am vazut ca au toata gama de piese auto, de la ANTIGEL , KIT DISTRIBUTIE, ACUMULATORI AUTO, BATERII AUTO, ANTIGEL G12 pana la TAVITA PORTBAGAJ.
Si au si pentru Suzuki Swift,ceea ce ma linisteste putin avand in vedere ca masina tatalui meu nu e o masina prea comuna si se gasesc mai greu piese (unii vanzatori din magazin uitandu-se lung cand le cer o piesa pentru modelul respectiv de masina)
Nu trebuie sa iti faci griji ca piesele pe care le vei cumpara nu se vor potrivi masinii tale. Informatiile pe care le introduci in momentul in care realizezi comanda intr-un magazin piese auto sunt menite sa asigure o filtrare corecta a pieselor, accesoriilor sau echipamentelor auto si, in plus, de fiecare data cand cumperi ai parte de asistenta Gratuita

comentarii

5 Responses to "De ce sa cumperi piese auto online?"
Anonim spunea...

12 august 2012 la 19:10

bun de stiut..si de comparat preturi cu altii


Genul-Feminin spunea...
12 august 2012 la 19:13

sunt curioasa cum functioneaza suportul tehnic


Gini spunea...
14 august 2012 la 07:38

o sa incerc suportul la ei, pentru ca ma intereseaza niste detalii si pret


Sandra spunea...
14 august 2012 la 22:00

bun review,dragule


Premiantul spunea...
15 august 2012 la 10:41

mersi


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...