duminică, 12 august 2012

Ne-am prezentat onorabil..sau cel putin asa zic unii

Aseara s-a desfasurat pe Arena Nationala amicalul Dinamo- Barcelona.

Da. Au fost vedetele si a fost si spectacol.Era foarte rau pentru Dinamo daca Barcelona juca serios! Probabil ca "spartanii" n-au reusit sa-i enerveze suficient de mult. Unde mai pui daca era un meci oficial.

Ce a patit Steaua cu Real Madrid e nimic pe langa dezastrul ce l-ar fi suferit Dinamo. Echipa asta chiar n-are valoare. Absolut deloc, fapt evidentiat in toate incercarile lor de a accede in grupele unei competitii europene.
Imi amintesc de Romania - Germania. N-are termen de comparatie.
Da, este o minune sa recuperezi 3 - 0, dar cu echipe de fotbal gen Dinamo Kiev, Anderlecht sau PSG, sa nu mai vorbim de Bayern Munchen, Man. U sau din aia grei. Cu Liberec nu e nici o minune! ...Sau da, pentru Dinamo este o minune chiar si cu Foresta Falticeni sa pastreze avantajul de 4 - 0 din minutul 60 si ceva. Nici macar de atat n-a fost in stare! Dar asta a fost de mult. Diferenta e doar de timp. Atunci era sezonul 2000 - 2001, acum suntem in 2012 si alti jucatori. Din pacate mentalitatea e aceeasi!
Episodul Middlesbrough... A fost o semifinala de Cupa Uefa! Cu siguranta iti amintesti! Dinamo n-a mai jucat o semifinala de cupa europeana din sezonul 1983 - 1984. Intre timp Steaua a castigat Cupa Campionilor, o Supercupa a Europei, semifinala CCE in '87 - '88, o finala in '89 (e drept, pierduta in fata unui colos - AC Milan), semifinala amintita mai sus cu Middlesborough si in rest prezente mai mult sau mai putin onorante in CL, UEFA... Nu s-a impiedicat de echipe de amatori din Islanda sau Insulele Feroe.
Sunt curios ce mare performanta va face Dinamo! Cu cine joaca anul asta in Europa? Joaca sau nici macar nu s-a calificat?

Repet, daca aseara era un meci oficial, atunci ne-am fi facut de rasul mapamondului!

Oare care era scorul ?

comentarii

1 Responses to "Ne-am prezentat onorabil..sau cel putin asa zic unii"
Anonim spunea...

13 august 2012 la 07:31

onorabil..si nici unii nu trebuiau sa forteze , sa arate incrancenare sa se intample accidente sau alte lucruri neplacute.
Fotbalul e un sport si trebuie sa facem spectacol intr-un mod frumos


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...