sâmbătă, 24 noiembrie 2012

De ce ZorileStore.ro e un magazin online cu adevarat special

Mai intai,cine e “ZorileStore.ro”? Pentru ca e o identitate. E unic.

ZorileStore.ro e un magazin online  care comercializeaza incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport originale la cele mai mici preturi de pe internet. Fiecare produs din magazinul online zorilestore.ro este un produs original,iar toate colectiile sunt importate direct de la producatori.

ZorileStore.ro reprezinta cu succes mai multe branduri, foarte cunoscute in domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numară: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele.

Cum au inceput si unde au ajuns ?

Au inceput cu magazinele traditionale, iar apoi s-au extins in mediul online. De aceea, stiu care sunt avantajele ambelor tipuri de magazine. Ceea ce ii face cu adevarat speciali este incercarea incununata de succes prin care au reusit sa creeze in mediul on-line senzatia ca esti intr-un magazin real. Astfel au redefinit conceptul de cumparaturi online intr-un mod unic.

Cum ? Au creat un serviciu numit 360 grade prin care poti „roti” produsele la 360 grade, pentru o vizionare din toate unghiurile, asa cum ai roti un produs pe toate partile in magazin. De asemenea, poti mari imaginea ca si cum te-ai apropia de produs foarte mult, pentru a vedea si cele mai mici detalii, precum cusaturile. Astfel, te poti asigura ca e ceea ce iti doresti. Acest sistem este unic in Romania si de el se vor bucura cu atat mai mult hipermetropii, care in viata reala nu s-ar putea apropia intr-atat de obiecte fara ochelari.

ZorileStore.ro este de asemenea  proaspatul castigator la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la sectiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online.

ZorileStore.ro participa de asemenea la Black Friday. In cadrul acestui eveniment, se vor face reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv intreaga colectie toamna-iarna 2012 care aceasta va fi redusa cu minim 20%.

Cu ZorileStore.ro cumparaturile sunt si placute si profitabile iar livrarea costa 5 lei.Gasiti in alta parte mai ieftin ?

Nu prea cred.

Incercati.

comentarii

3 Responses to "De ce ZorileStore.ro e un magazin online cu adevarat special"
Anonim spunea...

25 noiembrie 2012 la 13:03

au niste haine tare interesante.si preturile parca sunt putinel mai bune decat in alte magazine


Genul-feminin spunea...
25 noiembrie 2012 la 21:42

dragute


Anonim spunea...

26 noiembrie 2012 la 17:42

bune ca sunt de calitate


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...