miercuri, 28 noiembrie 2012

De unde ne cumparam piese auto pentru masinile noastre?

Multi spun ca in curand nu o sa mai avem nevoie de piese auto pentru masinile noastre. Iar cei ce le vand or sa inchida odata cu service-urile auto.

Nu ma intelegeti gresit, dar la ce preturi au ajuns carburantii(cu majorarile astea aproape saptamanale ale pretului),asigurarile si taxele o sa ajungem sa mergem pe jos, sau mai rau, cu transportul in comun.

Dar cand vine vorba de masinile noastre si piesele montate, nu stiu daca putem face rabat de la calitate. Eu am patit de cateva ori sa imi cumpar piese care nu sunt originale si se stricau repede iar din cauza asta aveam mai mari probleme, iar uneori ajungeam la acelasi pret cu cele originale, iar aceste defecte de fabricatie sunt platite de catre noi cu bani, nervi si timp pierdut.

Inca ceva, aveti grija unde va duceti sa va montati piesa pe masina. Nu va duceti la un mecanic care monteaza piesa respectiva pentru prima data si nu stie de unde sa se apuce cand demonteaza.Nu putine sunt cazurile cand greseala de montaj apartine mecanicului.
Parerea mea cautati piese auto originale pentru ca durata de viata a lor e alta si nu se compara.

Ati putea spune ca e corect, doar ca nu intotdeauna ne putem permite piese originale.

Sa zicem ca ai nevoie de un brat suspensie lemforder roata pentru BMW e46 sau seria 3 din 2002 care costa suficient de mult si nu iti mai vine sa iti iei original mai ales ca trebuie sa iei in considerare faptul ca de obicei se schimba ambele brate. Si asa iti cauti bratul pentru suspensie roata la second hand.Nu stiu daca faci treaba prea buna avand in vedere ca ceea ce cumperi poate avea defecte,mici jocuri etc sau sa aiba un rulaj de peste 300 de mii de km. Si e vorba de siguranta ta. Cei care l-au dat jos nu stiu daca l-au dat jos degeaba.

Cumparati-va piese auto second hand cum ar fi o fata de usa, o tubulatura aer,un far.

Nu cumparati piese auto second hand cand e vorba de siguranta dvs. Si aici ma refer la discuri si placute de frana,brate,planetare etc. Nu piese care se uzeaza.

Pana una alta daca aveti nevoie de piese auto puteti incerca si online la www.originalspareparts.ro care vinde  piese auto cat si piese auto originale de la majoritatea producatorilor de piese la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client.

comentarii

0 Responses to "De unde ne cumparam piese auto pentru masinile noastre?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...