vineri, 2 noiembrie 2012

F1 2012 - O EXPERIENTA DE GAMING PLINA DE ADRENALINA

F1 2012 promite sa ofere jucatorului o experienta autentica de Formula 1, indiferent de nivelul de competenta al acestuia.

Jucatorii F1 2012 vor experimenta bucuria de a deveni soferi de cursa si de a trai emotia unui circuit de viteza plin de adrenalina. Jocul include echipele oficialele, soferii si circuitul din Campionatul Mondial de Formula 1, incluzand cursa din debutul Formula 1 Statele Unite, Marele Premiu din Austin, Texas.

Jocul lansat de Codemasters este cel recent joc din seria premiata care se va lansa pe data de 21 Septembrie pentru Xbox 360 si Playstation si Windows PC. Echipa de productie a jocului si-a propus sa depaseasca toate limitarile si sa creeze o experienta cat mai aproape de cea reala.

“O munca semnificativa s-a produs in realizarea modelului fizic al masinii, in special la redarea suspensiilor, care comporta o schimbare cat mai aproape de cea reala, in modul in care se simte masina pe pista”, a declarat Stephen Hood, Creative Director. “Acum chiar simti pista, simti ca ai control asupra ei, simti virajele, adrenalina. Am creat toate acele elemente care te fac sa te simti ca un sofer de FORMULA UNU”.

O alta schimbare care contribuie la senzatia de factual este sistemul de scenarii meteo, care a fost rafinat comparativ cu editiile anterioare. “Vor exista fonturi atmosferice si este posibil sa ploua la un capat al pistei si sa fie uscat la celalalt. Asa ca ajungi in acele moment in care nu mai esti sigur ce cauciucuri sa folosesti , ceea ce iti schimba experienta de racing”, a adaugat Stephen Hood.

F1 2012 este dezvoltat de Codemasters Birmingham Xbox 360, Playstation 3 si Windows PC

comentarii

0 Responses to "F1 2012 - O EXPERIENTA DE GAMING PLINA DE ADRENALINA"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...