marți, 6 noiembrie 2012

Noua DaciaLogan va fi lansată în România pe 13 noiembrie.

Stim cu totii ca Dacia e un succes de piata deoarece are o calitate decenta la pretul ei. Orice produs mai bun costa. Daca sunteti atenti, Audi e un Volkswagen tunat si costa dublu.

Multa lume isi da cu parerea fara sa priceapa despre ce vorbeste.Stim cu totii ca plasticele zdrangane, ca motoarele nu sunt de top, ca masina n-are schimbator automat, nici nu conteaza... Conteaza pretul la care poti cobora petru o masina noua si spatioasa. Nu mai stiu cat sunt acuma preturile, dar acu' cativa ani de 9000 de EUR (TVA inclus) iti puteai cumpara un Logan cu aproape totul pe el (cu motor bunicel, de 1.6, cu clima, geamuri electrice, etc).

Un astfel de automobil este dedicat unui numar mare de potential clienti, din tari precum Romania, in care putina lume isi permite o masina noua si "de firma". Iar daca ai putina grija de ea, nu o sa zdrangane nici plasticele.

Nu cred ca folozofia Dacia este sa faca masini comparabile cu Hyundai i30. i30 are alt target de clienti, dintr-o alta clasa. Hyundai a investit masiv in design si tehnologie la toata gama "i", iar masinile din aceasta gama se compara acum cu autoturismele Ford sau Volkswagen. Hyundai nu mai face masini ieftine (daca nu ma insel, un i30 cu dotari de mijloc costa pe la 15-16.000 EUR, TVA inclus).

Asa ca depinde ce vrei. Vrei sa fi smecher iei ceva scump si cand o pierzi te zguduie sau iei ceva de schimbat si nu-ti pute ca n-ai confort. Apropo super bogatii de la 1900 ar considera Dacia o minune. Ei se dadeau mari in niste lazi pline de fum si zgomot dar frumos lacuite.

comentarii

1 Responses to "Noua DaciaLogan va fi lansată în România pe 13 noiembrie."
Anonim spunea...

6 noiembrie 2012 la 12:43

eu sunt posesor de logan si nu imi pare rau...
La banii care i-am dat sunt foarte multumit


Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...