sâmbătă, 2 februarie 2013

Care e faza cu gusturile netunate

Am vazut la televizor in ultima vreme reclama de mai jos.

Recunosc ca la primele vizionari nu prea mi-am dat seama la ce face reclama exact. Unul cu una la o intalnire romantica,servesc si ei o mancare si la un moment dat ideea de sfarsit e ca respectiva in locul acelei imagini de ansamblu,foarte placuta la vedere, se dovedeste a fi cu totul altfel decat naturala, de la acele podoabe pe care le avea in sutien, pana la coafura si dantura. Totul tunat..
Reclama pana la urma s-a dovedit a fi inspirata si cu priza la public. La orice public, fie ca e vorba de barbati sau femei, de oameni mai in varsta sau de copii.
Dar ce sunt acele legume netunate de la Edenia?
Ce au ele atat de special ? Stim cu totii ca de la nelipsitele mezeluri “injectate” cu fel si fel de incrediente pana la lactate, nu mai avem nimic natural ca la mama acasa.
Se lauda cu produse de calitate superioara, congelate pentru a-si pastra calitatea, prospeţimea şi beneficiile, produse care isi pastreaza mirosul natural.Peste tot parca a disparut mirosul de morcovi, de fasole, de spanac şi de ciuperci care te facea sa inchizi ochii si sa iti imaginezi mancand cu pofta produse naturale si pline de savoare.
Ei bine, Edenia prin gama Dujardin iti aduce acele gusturi in casa ta.
Fie că vorbim de legume simple, amestecuri de legume sau semipreparate cu legume, cu produsele Edenia poti gati rapid si sănătos mâncăruri alese.
Legumele Edenia sunt gustoase şi pline de vitamine ca şi cum le-ai fi ales tocmai tu din grădină, peştele este la fel de proaspăt ca cel abia scos din plasa de pescuit, iar mâncărurile ce se prepară în câteva minute au un gust delicios ca în cele mai bune restaurante din lume.
Se lauda si cu acea paine congelata, de fapt cu  o noua gama de brutărie congelată Edenia care îţi oferă ocazia de a pregăti, în orice moment al zilei, cele mai alese specialităţi de panificaţie,rapid şi fără efort.
Si au cu ce se lauda. Pentru ca chiar sunt de calitate si “netunate”
Pline de vitamine si minerale, congelate rapid pentru a-şi păstra proprietăţile, gustul si culoarea, legumele Edenia sunt o bucurie si un prilej de ”Poftă buna”.
Incercati.

comentarii

0 Responses to "Care e faza cu gusturile netunate"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...