sâmbătă, 2 februarie 2013

Preferi galagie sau calitate

In ultimii ani, odata cu cresterea dotarilor la masini, cat si a luxului interior fenomenul de car-sound a luat amploare foarte mult.
Nu poti sa iti mai iei masina scumpa si sunetul scos de boxe sa fie mai mult o galagie. Trebuie sunet de calitate.
Unii zic ca daca vrei calitate si ai si ceva banuti atunci trebuie sa iti pui boxe auto JBL, iar altii spun ca JBL sunt mai mult pentru bass.Altii spun ca depinde foarte mult si ce pune producatorul masinii atunci cand e noua, conform careia in Jeep Grand Cherokee si Mercedes se pune JBL, ca in Jaguar se pune Infinity, ca in Citroen se pune Clarion si tot asa.
Trebuie sa iti pui niste boxe care se aud bine atat la volum mic, cat si la volum mare. Indiferent de basi.Aia cu discoteca in masina trebuie sa scoata si mai multi bani.
La nevoie poti adauga si tweetere cu crossovere..Si daca cumperi boxe auto si iti montezi un sistem audio de calitate nu trebuie sa iti bubuie plamanii sau sa te doara capul.Cum am zis mai sus, galagia si zgomotul difera de sunetul de calitate. Si o sa vedeti ca o melodie ascultata pe un sistem care are montat si subwoofer auto difera foarte mult.
E ca diferenta intre a merge cu Dacia si VW.
Adevarat e ca, depinde si de muzica pe care o asculti,ca poate nu vei avea basul acela coborat  fara un subwoofer,insa cu difuzoare si un amplificator de calitate se rezolva.
Nu doar difuzoarele fac calitativ sunetul in masina ci in mare masura e responsabila amplificarea.
Mie imi plac cele cu presiune acustica foarte mare dar foarte curat si precis.Imi plac mult cele in stil mai american, mare.
La infinity mi-a placut mai mult ca sunetul e foarte clar.
Totul e dupa nevoi, altii au nevoie doar de simple difuzoare. altii vor linii complete si multimedia de calitate superioara. 
Voi ce boxe auto va montati ?

comentarii

0 Responses to "Preferi galagie sau calitate"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...