sâmbătă, 2 februarie 2013

Prima oara cu avionul . Yuppy

Am fost plecat de curand in Germania.Si de data aceasta am fost cu avionul. A fost asa , cum s-ar zice tinutul Fagaduintei, un fel de levitatie la decolare. Imi doream de foarte mult timp sa vad cum e, cum te simti... Desi a fost o cursa foarte scurta si nu am stat foarte mult(in zbor) a fost chiar placut. E placuta si impresia asta cand in cateva ore de la plecarea de acasa esti la peste 1500Km distanta.
Si pot spune ca e mult mai interesant si convenabil decat deplasarea cu masina.La sfarsitul lui martie o sa fiu plecat din nou.Cred ca tot cu avionul.
In euforia asta pe care o am odata cu sosirea in tara si in asteptarea urmatoarei deplasari incep sa ma uit pe net daca exista un vreun site, chiar si romanesc care sa fie precum Booking.com dar pentru bilete de avion? 
     Adica, pentru o cursa Bucuresti-Munchen  sa afiseze toate companiile aeriene care operereaza aceasta destinatie, pretul si posibilitatea de a rezerva biletele.
     Nu din alea care te trimit pe site-ul operatorului ca acolo realitatea este alta. Plus ca daca le vand ei,ar trebui sa aiba preturi mai bune decat direct de la operator.
     Si cel mai important sa fie de incredere,cu state vechi in transportul aerian si sa  colaboreze cu toate companiile aeriene de pe ruta respectiva. Inclusiv cele low cost.
     Pentru ca daca vreau  bilete ieftine avion pe ruta Bucuresti-Munchen sa imi  returneaze rezultate atat pentru Tarom ,Lufthansa,Carpatair cat si pentru WizzAir si alte companii aeriene care mai au curse, sa spuna clar la cumparea biletului care sunt taxele de aeroport.
Si fie vorba intre noi, pentru vacantele de vara nu stiu daca e normal sa mai mergi cu altceva in afara de avion, atunci cand mergi in afara tarii.
Chestia conforma careia ca,cu cat cumperi un bilet de avion mai devreme,cu atat este mai bine e foarte adevarata cand vorbim de bilete de avion.Odata ca ai siguranta ca vei gasi loc(se intampla sa nu gasesti nici cu doua,trei saptamani inainte),si doi,pentru ca de multe ori este mai ieftin.Orice oferta last minute este oricum anuntata cu cel putin o luna inainte.
Voi ati mers cu avionul ? Cum vi le rezervati ?

comentarii

0 Responses to "Prima oara cu avionul . Yuppy"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...