sâmbătă, 2 februarie 2013

Tutunul nu mai dauneaza grav sanatatii.Si nici mediului

Ca si fumator, de aproximativ cativa ani, vad pe toate pachetele de tigari, fel si fel de poze mai ciudate, accentuate de sloganuri conform carora tutunul dauneaza grav sanatatii.
Au uitat de partea sa spuna ca dauneaza pe langa asta si buzunarului si mediului inconjurator.
Ei bine s-a inventat alternativa al acestea. Si cand vorbesc de alternativa, ma refer la tigarile electronice.
Ca si fumator cu state vechi,cu cotizatii importante la bugetul altora, multa vreme nu am stiut de aceste tigari electronice. Prima data cand am auzit si vazut a fost la Dinu Gheorghe de la Dinamo cand si-o etala intr-un mod elegant.
De atunci au inceput sa apara si la noi aceste tigari.
Cele mai interesante mi s-au parut acele  tigari electronice somkemania. E o adevarat tehnologie in ele. Majoritatea au baterii cu variator de tensiune si afisaj LCD,acumulator pe litiu, incarcatoare USB, adaptoare de priza, rezervoare si chiar si manual de utilizare. O sa ziceti pentru ce va trebuie manual de utilizare. Eu zic ca va trebuie.
Aceste tigari electronice sun numite si tigari inteligente.O opresti cand vrei de la buton si iti afiseaza pe ecran cate inhalari mai ai disponibile. Cel mai important e ca nu contine gudron, nu are tutun si iti permite sa faci  economii importante de peste 4000 lei pe an.
O sa ziceti cefacem cu mediul ….Ei bine, daca vorbim de tigari electronice ego – smokemania veti afla ca ele reprezinta varianta eco a fumatului si pe langa faptul ca sunt eco si te ajuta sa scapi de fumatul nociv au si un design deosebit.Sunt de-a dreptul placute la vedere dar si la folosire .:P
Sunt menite sa schimbe complet imaginea fumatului, fiind un produs eco-friendly foarte apreciat de fumatori.
Si de asemenea sunt cunoscute ca alternative mai sanatoase pentru cei dependenti de consumul de nicotina.

comentarii

0 Responses to "Tutunul nu mai dauneaza grav sanatatii.Si nici mediului"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...