marți, 12 februarie 2013

Micile indatoriri de sezon

Au trecut sarbatorile de iarna in care toti cautau cadouri pentru Craciun. Deja se apropie rapid Ziua Indragostitilor, apoi urmeaza sarbatoarea Dragobetelui. Si parca nu ar fi ajuns urmeaza zile grele pentru barbati in care toti cauta cadouri de 1 Martie si cadouri de 8 Martie. Fie ca vorbim de bijuterii,simple martisoare sau gablonturi, pentru o colega de servici, de scoala, sau pentru femeile din viata noastra.

Eu de foarte multe ori, incerc sa ma orientez din timp pentru a nu intra in criza de timp si odata gasite, eu deja si cumpar cadourile pentru iubita mea.Si ca sa nu spun, ca de multe ori, in “extrasezon” de perioada a cadourilor, preturile sunt de foarte multe ori si mai acceptabile.Si cumpar chiar si bijuterii online.Spre exemplu acest set placat cu rodiu format din lant, pandantiv, cercei si inel cu piatra agata l-am comandat de la onlinebijoux (magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare)si are un pret mai mult decat acceptabil.

Set placat cu rodiu format din lant, pandantiv, cercei si inel cu piatra agata

Are niste culori asa placute, cu niste pietre superbe, menite parca sa iti dea un fel de pace pace interioara si bucurie de viata.

Se spune ca rodiul este piatra celor buni la suflet si atrage simpatia celor din jur.

Nu sunt un foarte mare specialist, dar imi place si de asemenea imi place sa le vad la gatul persoanei iubite.

Daca e sa iti placa ceva nu trebuie sa fi critic de meserie.Iti place si gata. Il cumperi.Uneori ma intreb cata munca e necesara pentru crearea acestor bijuterii.

Altii sunt de parere ca romanii sunt prea saraci ca sa isi cumpere lucruri ieftine.Si recunosc cu seninatate ca, cumpar si produse mai ieftine cum ar fi si bijuterii placate cu aur.

Oare cate bijuterii din aur masiv va permiteti ? Majoritatea cred ca au acelasi lant si 2 inele pe care le poarta monoton la nesfarsit, neavand mai multe modele pe care sa le schimbe/asorteze.

Si cum spuneam, cateodata e bine sa te orientezi din timp pentru a nu intra in criza de timp si cu siguranta nu e bine sa lasi pe ultima zi. Nu stiu cat de placut e sa nu ai la indemana cadoul la momentul potrivit si  sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. Si plus ca poti risca sa cumperi apoi ceva care sa nu iti placa nici tie si nici ei.

Un lucru e clar : mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii."

comentarii

0 Responses to "Micile indatoriri de sezon"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...