marți, 26 februarie 2013

Da-i bice neamule !!!!!

Citeam ieri de celebra cursa a carutasilor pe autostrada A2.
Asa se intimpla daca politia nu-si face datoria sau legile sint prea blinde, normal trebuia confiscarea cailor si a atelajelor , o amenda pe masura iar daca nu vor sa plateasca amenda sa fie la puscariefindca a pus in pericol vietile tuturor participantilor la trafic.
super cursa de cai pe autostrada A2
Nu e normal. Dar cu atât mai mult a fost mai şocant  să o vedem pe reporteră comentând de pe dunga dintre autostradă şi ieşirea de pe autostradă, în timp ce autostrada era în continuare folosită. Uneori mai stai şi te întrebi cine e mai fără minte: cei care şi-au luat porţia de adrenalină în cursa cailor sau reporterii ProTV care probabil că nici nu-şi dau seama că încalcă din punct de vedere legal aceleaşi reguli ca cei pe care îi critică. Nu mai vorbim de riscul lor şi al celor ce conduc pe autostradă. În astfel de clipe mă gândesc că e bine că România nu are mai mulţi km de autostradă. Şi mi-am dat seama că întârzierea construirii lor este de fapt grija ascunsă a guvernelor pentru cetăţenii ţării.
In America, nu sta politia la discutii. Numai daca comentezi te duce cu duba la sectie.
Oare i-a intrebat cineva mai exact de sanatate. poate se intorceau de la fetitele acelea cu pantofi cu toc de pe marginea autostrazii.Sau poate le duceau mai "ecologic" la servici.
Alea care iti fac cadou sandale de dama fix in .... daca nu platesti prestatia :P

comentarii

0 Responses to "Da-i bice neamule !!!!!"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...