sâmbătă, 2 februarie 2013

Un corp frumos creste respectul de sine ?

Intrebarea din titlu e mai mult decat clara. E adevarat ca un corp frumos creste respectul de sine ? E adevarat ca un corp frumos atrage prvirile si aprecierea celorlalti ? E adevarat ca un corp frumos te poate ajuta in viata ? Ca are efecte benefice asupra mentalitatii individului ? Atat la femei cat si la barbati .
Pentru ca unii/unele dintre noi mergem la sala, altii recurgem la diverse tratamente cosmetice  de infrumusetare, de la manichiura, coafura, epilare (atat la femei cat si la barbati). Pentru ca toti ar trebui sa mergem la sala, sa ne infrumusetam dantura.Un corp ingrijit,igienic e si o dovada de respect fata de ceilalti din jur si fat de partenerii din viata noastra.
Ne cumparam haine care sa ni se potriveasca, ne uitam la altii cu un corp mai atragator care poarta diverse haine care noua nu ne vin bine, sau care nu ne cuprind ?
La fete e si mai grav. Asa ca ganditi-va, ati prefera sa aveti o partenera de viata “placuta” ? Sau fetelor, credeti ca barbatii nu ar aprecia? Sau voi nu v-ati simti mai bine ?
Asa ca va intreb daca sunteti de acord cu operatiile de chirurgie estetica ? Sau sunteti din categoria care din invidie fata de cei care au un corp atragator in urma unor chirurgii estetice, incepeti sa ii barfiti ?
Faceti-va dragilor si voi.Pentru ca nu e nimic rusinos in a corecta diverse aspecte inestetice ale corpului dvs. Ganditi-va daca ati avea un nas oarecum sucit ?Ce ati face daca ati stii ca  in urma unei operatii estetice ati avea un nas pe care sa nu vi-l arate toti cu degetul si daca ati sti ca prietenii vostrii nu ar mai sta departe de voi ?
Se stie ca oamenii cu o buna imagine sunt mai apreciati si mai eficienti si interactioneaza mai bine cu ceilalti.De ce suntem atrasi de frumos ?
O buna imagine iti da incredere in sine.
Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata!

comentarii

0 Responses to "Un corp frumos creste respectul de sine ?"

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...